Tarieven

Tarieven

Op deze pagina vind je de tarieven per 1 januari 2023. Je kunt de behandeling na afloop betalen per pin of met contant geld. Indien mogelijk, gelieve gepast te betalen.

Voor bruidskapsels en alle overige behandelingen wordt een prijs alleen bij aanvraag vermeld. Neem hiervoor met mij contact via de contactpagina. Annuleren kan kosteloos tot 56 uur voor de gemaakte afspraak, daarna wordt er 50% van de besproken behandeling(en) in rekening gebracht. De tarieven zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en zijn inclusief 9% BTW.

Afspraak maken

Tarieven 2023

Wordt hieronder een behandeling niet benoemd, maar wil je wel graag een afspraak maken? Neem dan eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kleuren*

Balayage vanaf: € 129,50
Highlights vanaf: € 110,-
Kleuren uitgroei vanaf: € 98,-

*Prijzen zijn indicatief, genoemde bedragen zijn incl. knippen en stylen.

Dames

Dames föhnen: € 31,50
Dames wassen/ knippen / stylen: € 46,50
Pony knippen: € 12,50

Heren

Heren knippen: € 36,50

Kids knippen

Kids 0 t/m 5 jaar: € 20,-
Kids 6 t/m 16 jaar: € 28,50

Bridal

Prijs op aanvraag

Jarenlange ervaring

Ik heb jarenlange ervaring als kapper. Ik werkte bij verschillende (grote) salons, heb al jaren mijn eigen kapsalon en ik werkte op freelance basis als trainer van andere kappers.

Hoogwaardige producten

Ik maak alleen gebruik van hoogwaardige producten van kwalitatief erkende merken voor al mijn behandelingen, voor zowel het knippen, verven en het (na)behandelen van je haar. Ook bij mij te koop!

Thuiskomen in de salon

In mijn kapsalon in het centrum van Alkmaar kom je helemaal tot rust. Geniet van een goede kop koffie of heerlijke Wilderland thee, terwijl ik de perfecte coupe voor je creëer. En daarna kun je nog even koekeloeren naar al het leuks dat ik voor je heb ingekocht!