Over Joyce

Joyce Verver (1982) woont in Limmen samen met haar Franse Bulldogje Joep en Australian Shepard Jack. Na jarenlang een pand in de Hekelstraat in Alkmaar te hebben gehad, zit Cuts for Glory sinds 2022 in de Huigbrouwerstraat. Een heerlijke en sfeervolle plek, waar iedereen zich thuis mag voelen. Het is haar missie om mensen met een blij gevoel naar huis te laten gaan.

Na haar kappersopleiding heeft Joyce bij verschillende grote en kleine kapsalons gewerkt in de omgeving van Haarlem en Amsterdam. Ook heeft zij trainingen gegeven aan andere kappers. In 2012 opende Joyce de deuren van haar eigen kapsalon Cuts for Glory.

“Ik vind het zó mooi dat ik mijn klanten, jong en oud, een stukje mooier kan maken door een coupe en haarkleur te creëren die ze versterkt en esthetisch mooier maakt. Mijn passie is om nog heel veel mooi haar te mogen maken en om daardoor heel veel blije gezichten te zien!”

Afspraak maken

Jarenlange ervaring

Ik heb jarenlange ervaring als kapper. Ik werkte bij verschillende (grote) salons, heb al jaren mijn eigen kapsalon en ik werkte op freelance basis als trainer van andere kappers.

Hoogwaardige producten

Ik maak alleen gebruik van hoogwaardige producten van kwalitatief erkende merken voor al mijn behandelingen, voor zowel het knippen, verven en het (na)behandelen van je haar. Ook bij mij te koop!

Thuiskomen in de salon

In mijn kapsalon in het centrum van Alkmaar kom je helemaal tot rust. Geniet van een goede kop koffie of heerlijke Wilderland thee, terwijl ik de perfecte coupe voor je creëer. En daarna kun je nog even koekeloeren naar al het leuks dat ik voor je heb ingekocht!